Prospekt d.o.o.

Prospekt d.o.o. je kreativni studio koji svojim klijetima nudi usluge integrirane marketinške komunikacije te razvoj suvremenih web rješenja, osnovan 2005. godine u Rijeci.

Prospektova je misija stvaranje jakih i prepoznatljivih brendova te nalaženje najboljih načina za komuniciranje njihovih vrijednosti, sve u cilju olakšanja plasmana na tržište, povećanja prodaje i konkurentnosti te dostizanja poslovnih ciljeva. IT odjel razvija softverske aplikacije i web rješenja za olakšavanje poslovanja i promociju klijenata, objedinjujući pritom bogato dizajnersko i programersko iskustvo u modernim tehnologijama.

Vizija tvrtke je biti kreator brendova i rješenja koja će ne samo zadovoljiti, već i oduševiti klijente te na tržištu biti prepoznat po visokom stupnju inovativnosti i profesionalnom odnosu prema klijentima.

Od svog osnivanja, Prospekt se afirmirao kao stabilan i pouzdan partner u razvoju cjelovitih marketinških rješenja. Stručnost, otvorenost, kreativnost, inovativnost, pouzdanost i usmjerenost na klijenta osnovne su značajke kako tvrtke, tako i svakog djelatnika. Tvrtka okuplja pojedince koji posjeduju potrebne vještine i praktična znanja iz područja ekonomije, psihologije, grafičkog dizajna i programiranja.

Čime se bavimo:

  • Računalnim programiranjem
  • UX dizajnom
  • Izradom mobilnih aplikacija
  • Izradom web rješenja
  • Izradom eCommerce rješenja
  • Digitalnim marketingom
  • Dizajn vizualnog identiteta

Tehnologije koje koristimo:

PHP, Js(es6), Sass, Mysql, PostrgreSQL, Node, Laravel, Vue.js, Angular, Bootstrap, Flutter, Adobe package, Sketch

Što mi pružamo?

Konkurentska plaća, zanimljivi projekti, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja.

Ulažemo u tečajeve te iskusniji zaposlenici odvajaju svoje vrijeme za mentoriranje.

Što tražimo?

Minimalna znanja koja tražimo kod zaposlenika:

Za početak, prijavu na radni natječaj ili u otvorenoj molbi, potreban je portfolio svojih radova kao dokaz znanja primjene toga znanja koji tvrdite da imate.

Druga znanja, vještine i kompetencije koje tražimo kod zaposlenika:

Multitasking, komunikacijske vještine, prezentacijske vještine, oko za detalje, organiziranost, odgovornost, poštivanje rokova

Potrebna znanja:

Postoje razni izvori za učenje (Udemy, Lynda, Coursera,…), ali jedino radom i iskustvom se očekuje usavršavanje. Za početak, potrebno je duboko poznavanje alata kojima se služite, kako bi mogli brzo postići radni zadatak. S vremenom se očekuje sve bolja primjena toga znanja, tj. postizanje stanja “out of the box thinking”.