Oxygen

Oxygen je mlada, brzorastuća tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja i digitalizacijom poslovanja. Dugoročni cilj je djelovati na globalnom tržištu i stvoriti prepoznatljivi brend za digitalizaciju poslovanja. Fokusirani smo na izradu visoko kvalitetnih softverskih rješenja u skladu s vodećim svjetskim trendovima kako bi klijentima pružili u potpunosti personalizirano digitalno rješenje koje ispunjava sve njihove želje i potrebe. 

Što mi pružamo?

Nudimo izazovan i odgovoran posao koji uključuje rad na zanimljivim projektima. Nudimo fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost “remote” rada 4 dana u mjesecu, “free” kavu, sokove i voće, teambuildinge i slično. Također  nudimo priliku i za profesionalno usavršavanje kroz dostupne edukacije, seminare i konferencije. Trud, zalaganje i postignute rezultate uvijek znamo nagraditi sa stimulativnim primanjima i ostalim različitim nagradama. Važno nam je da su naši djelatnici zadovoljni jer samo tako možemo ostvariti izvrsne rezultate.

Što tražimo?

U potrazi smo za više programera koja će se pridružiti našem timu u Rijeci te zajedno s nama, u opuštenoj radnoj atmosferi razvijati digitalna rješenja za domaće i strane klijente. 

Potrebna znanja

https://www.codecademy.com

https://code.org

https://www.codewars.com/